Aankondiging verkoop van negen bouwkavels aan Hofwegenstraat te Zoetermeer voor het zelf bouwen van een woning

Op een perceel grond aan de Hofwegenstraat te Zoetermeer, grenzend aan het perceel Hugo de Grootlaan 2, worden door de gemeente Zoetermeer negen bouwkavels voor vrijstaande woningen verkocht. De kavels zijn bedoeld voor woningen die in particulier opdrachtgeverschap worden gerealiseerd. De negen kavels variëren in grootte van 440 m2 tot 840 m2. De verkoop vindt plaats voor een vaste prijs per kavel.

Verkoopprocedure

De verkoopprocedure staat op www.kavelszoetermeer.nl. Daar vindt u ook informatie over de prijs per kavel en overige voorwaarden van verkoop.

Geïnteresseerden voor de koop van een kavel kunnen zich tot en met 28 februari 2023 uitsluitend inschrijven via de website: www.kavelszoetermeer.nl. De selectie van kopers vindt plaats door middel van loting op 2 maart 2023. De loting onder de inschrijvers wordt georganiseerd door een notaris.

In de weken daarna voert de gemeente Zoetermeer gesprekken met de geselecteerde inschrijvers om te komen tot definitieve overeenstemming over de verkoop.

Kopers van de kavels hebben vervolgens maximaal twaalf maanden de tijd om een omgevingsvergunning in te dienen bij de gemeente Zoetermeer. Nadat de omgevingsvergunning is verkregen kunnen kopers starten met de bouw van hun woning.

Naar boven