Ontwerpbestemmingsplan “Heldensedijk 17 te Meijel”

Burgemeester en wethouders van Peel en Maas maken bekend dat, op grond van de artikelen 3.1 en 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, het ontwerpbestemmingsplan “Heldensedijk 17 te Meijel” ter inzage ligt.

Inhoud bestemmingsplan

Het bestemmingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling aan de Heldensedijk te Meijel, ter plaatse van nummer 17. Ter plaatse wordt de bestemming gewijzigd van “Wonen” naar “Maatschappelijk” met de functieaanduiding ‘zorghuis’. Hiermee wordt het mogelijk om de gronden te gebruiken als zorghuis voor nachtverblijf en dagbesteding van verstandelijk gehandicapten.

Termijn van inzage

Het ontwerpbestemmingsplan en bijbehorende stukken liggen ter inzage van 4 april 2023 tot en met 15 mei 2023.

Inzien bestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan en de onderliggende stukken zijn als volgt raadpleegbaar:

  • Op www.ruimtelijkeplannen.nl via het IDN-nummer: NL.IMRO.1894.BPL0294-ON01;

  • Op de gemeentelijke website www.peelenmaas.nl;

  • Op papier in te zien bij de publieksbalie van het Huis van de Gemeente.

Indienen zienswijzen tegen het ontwerp bestemmingsplan

Tijdens de eerder genoemde termijn kan iedereen een schriftelijke zienswijze indienen tegen het ontwerp bestemmingsplan bij de gemeenteraad van Peel en Maas, postbus 7088, 5980 AB Panningen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze maakt u een afspraak met Daan Haanstra.

Vragen

Voor meer informatie neemt u contact op met Daan Haanstra of een van de andere medewerkers van Team Omgevingsontwikkeling via telefoonnummer 077 306 66 66.

 

Panningen, 3 april 2023

Naar boven