Vastgesteld wijzigingsplan “Loo 3 Panningen”

Burgemeester en wethouders van Peel en Maas maken op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat zij op 27 maart 2023 het wijzigingsplan “Loo 3 Panningen” heeft vastgesteld en dat het plan ter inzage ligt.

Inhoud wijzigingsplan

Het wijzigingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor het plangebied aan de Loo te Panningen, ter plaatse van nummer 3, voor het wijzigen van het bestemmingsvlak “Agrarisch – Grondgebonden” naar “Wonen”. Hiermee wordt het mogelijk gemaakt om op dit perceel de huidige agrarische bedrijfswoning te bewonen als reguliere woning.

Termijn van inzage

Het vastgesteld wijzigingsplan en bijbehorende stukken liggen ter inzage van 4 april 2023 tot en met 15 mei 2023.

Inzien wijzigings plan

Het wijzigingsplan en de onderliggende stukken zijn als volgt raadpleegbaar:

• Op www.ruimtelijkeplannen.nl via het IDN-nummer: NL.IMRO.1894.WZ0057-VG01

• Op de gemeentelijke website www.peelenmaas.nl;

• Op papier in te zien bij de publieksbalie van het Huis van de Gemeente.

Beroep instellen

Belanghebbenden die tijdig hun zienswijzen omtrent het ontwerpwijzigingsplan hebben ingediend of belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij niet redelijkerwijs in staat zijn geweest tijdig een zienswijzen kenbaar te maken kunnen tijdens de ter inzage termijn beroep instellen tegen het vastgestelde bestemmingsplan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ‘s- Gravenhage.

Verzoek om voorlopige voorziening

Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het bestemmingsplan niet. Om dit laatste te bereiken, kan gedurende de beroepstermijn ook een verzoek om voorlopige voorziening (lees: schorsing) worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Voor het instellen van beroep of het aanvragen van een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd. Voor meer informatie hierover neemt u contact op met de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State via telefoonnummer (070) 426 4426.

Inwerkingtreding bestemmingsplan

Het bestemmingsplan treedt in werking na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn naast een beroepsschrift eveneens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend.

 

 

 

Vragen

Voor meer informatie neemt u contact op met Daan Haanstra of een van de andere medewerkers van Team Omgevingsontwikkeling via telefoonnummer 077 306 66 66.

 

Panningen, 3 april 2023

Naar boven