Bekendmaking voornemen tot verkoop van restgronden

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Echt-Susteren is voornemens de de percelen

  • 1

    Ca. 95 m2 uit het perceel kadastraal bekend gemeente Echt, sectie AA, nr. 419 en AA 1121 toe te voegen aan het perceelsadres Brugweg 63 in Echt.

  • 2

    Ca. 74 m2 uit perceel kadastraal bekend gemeente Echt sectie K nrs: 7343 toe te voegen aan het perceelsadres Op den Dijk 11 in Echt.

Respectievelijk te verkopen en te leveren aan de eigenaar van de woning Brugweg 63 in Echt en aan de eigenaar van de woning Op den Dijk 11 in Echt.

Deze nieuwe (eigendoms)begrenzing achten wij ten dienste van een goede ruimtelijke ordening. De feitelijke situatie ter plaatste wijzigt niet. De gemeente ziet de beoogde kopers bij de verkoop van deze percelen als enige serieuze gegadigde. Voor de verkoop van deze gronden biedt de gemeente daarom geen mededingingsruimte door middel van een selectieprocedure.

De gemeente zal na een wachttijd van twintig kalenderdagen na de datum van deze publicatie uitvoering geven aan haar voornemen. Als u daar bezwaren tegen heeft. vragen of opmerkingen over heeft, kunt u per e-mail contact opnemen met dhr. Botjes (j.botjes@echt-susteren.nl).

Echt-Susteren, 12 januari 2023

Burgemeester en Wethouders van Echt-Susteren,

dr. J.W.M.M.J Hessels, burgemeester

drs. G. W. T. van Balkom, secretaris

Naar boven