Aanvraag vergunning intern realiseren van 4 vakantieappartementen , Harles 22 te Vijlen, kadastraal bekend gemeente Vaals, sectie F, nummer 1028

Vaals heeft een aanvraag voor een Omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor intern realiseren van 4 vakantieappartementen op locatie Harles 22 te Vijlen, kadastraal bekend gemeente Vaals, sectie F, nummer 1028. Het betreft de volgende activiteit(en):

  • handelen in strijd met de ruimtelijke regels

  • het bouwen van een bouwwerk

De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer Z2023-00000017.

Waarom publiceert de gemeente Vaals dit bericht?

Een Omgevingsvergunning wordt bij de gemeente Vaals aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente Vaals u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u hier op tijd op reageren.

Wanneer neemt de gemeente Vaals een besluit over de aanvraag van de vergunning?

De gemeente Vaals neemt voor 13 september 2023 een definitief besluit over de aanvraag van de vergunning. Als de gemeente Vaals van plan is de vergunning te verlenen, publiceert de gemeente Vaals daarover een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de vergunning die de gemeente Vaals van plan is te verlenen bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.

Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning?

U kunt nu alvast de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via omgevingsvergunningen@vaals.nl of telefoonnummer 043-3068568.

Naar boven