Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied, herziening Buikheide 12a te Vessem

 

Burgemeester en wethouders van Eersel maken op basis van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Buitengebied, herziening Buikheide 12a te Vessem met ingang van 3 april 2023 tot 15 mei 2023 ter inzage ligt. Het ontwerp met bijbehorende stukken is digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer NL.IMRO.0770.BPBbuikheid12a0079-ONTW. Heeft u vragen of wilt u stukken schriftelijk inzien? Stuur dan een e-mail met daarin duidelijk uw vraag naar ruimte@eersel.nl. De gemeente neemt dan contact met u op, maakt zo nodig een afspraak of zorgt dat stukken voor u beschikbaar komen.

Waar gaat het bestemmingsplan over?

Het bestemmingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor Buikheide 12a te Vessem waarbij een intensieve veehouderij wordt gesaneerd. Verder wordt statische opslag en een nevenactiviteit voor ambachtelijke bedrijvigheid (bouwnijverheid) mogelijk gemaakt.

Wilt u een zienswijze hierover kenbaar maken?

Binnen genoemde termijn kan eenieder schriftelijk (niet per e-mail) een zienswijze over het ontwerp kenbaar maken bij de gemeenteraad, postbus 12, 5520 AA Eersel. U kunt ook mondeling uw zienswijze kenbaar maken; u moet dan -ook binnen de genoemde termijn- contact opnemen met team Ruimte, afdeling Ontwikkeling, team Ruimte, te bereiken via (0497) 531 300.

 

Naar boven