Verleende omgevingsvergunning Kerkbuurt 76, Wijdenes

Het college van burgemeester en wethouders heeft de volgende omgevingsvergunning verleend:

Locatie: Kerkbuurt 76, Wijdenes

Voor: het aanleggen van een paardrijbak

Datum verzonden: 23 maart 2023

Bezwaarmogelijkheid college 

Binnen zes weken na de dag waarop het besluit is verzonden kunt u een bezwaarschrift indienen.Het bezwaarschrift stuurt u aan de college van burgemeester en wethouders van de Gemeente Drechterland, Postbus 9, 1616 ZG Hoogkarspel.

Eisen waaraan een bezwaarschrift moet voldoenIn het bezwaarschrift moet in ieder geval staan:

• uw naam en adres;

• een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt;

• de reden(en) waarom u bezwaar maakt;

• de datum en ondertekening.

Per e-mail of internet

Nadrukkelijk melden wij dat een e-mail bericht niet als bezwaarschrift in behandeling wordtgenomen. Een bezwaarschrift als bijlage bij het e-mail bericht dat aan alle eisen voldoet, wordt welin behandeling genomen en kan worden verstuurd naar gemeente@drechterland.nl. Ook is hetmogelijk bezwaar te maken via een formulier dat op de website www.drechterland.nl van degemeente is geplaatst. Voor de ondertekening moet u een digitale handtekening (Digid) hebben.

Voorlopige voorziening

Het besluit blijft van kracht, ook als daartegen bezwaar is gemaakt. Wilt u dat het besluit wordt geschorst of dat de rechter een voorlopige voorziening treft, dan kunt u daartoe een verzoek doenaan de Rechtbank Noord-Holland, Postbus 1621, 2003 BR, Haarlem. U kunt uw verzoekschrift ook digitaal indienen via https://mijn.rechtspraak.nl. Indien u hiertoe overgaat, moet u een kopie van deze brief en een kopie van uw bezwaarschrift bijvoegen. Zo’n verzoek kunt u alleen doen als u bezwaar heeft gemaakt. Aan de rechtbank moet u een griffierecht betalen. Voor de hoogte van het griffierecht verwijzen wiju naar www.rechtspraak.nl.

Informatie over het besluit

Wilt u meer informatie of dit besluit inzien? Dan kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte van de gemeente Drechterland, telefoonnummer 0228 – 352 352.

Naar boven