Ontwerpbestemmingsplan ‘Heuveleindseweg e.o, Best'

Burgemeester en wethouders van de gemeente Best maken bekend dat met ingang van vrijdag 31 maart 2023 tot en met donderdag 11 mei 2023, het ontwerpbestemmingsplan ‘Heuveleindseweg e.o, Best’ ter inzage ligt. Het bestemmingsplan en de daarbij behorende stukken zijn opgesteld ten behoeve van de realisering van 9 vrijstaande bouwkavels, waarvan 4 conform het Ruimte voor Ruimteprincipe en de ontwikkeling van 15 seniorenwoningen ten behoeve van een CPO-project aan en nabij de Heuveleindseweg. Daarnaast wordt het aldaar aanwezige volkstuinencomplex uitgebreid met circa 25 volkstuinen. De twee aanwezige voormalige bedrijfswoningen bij de inmiddels gesaneerde nertsenhouderij aan de Heuveleindseweg, worden omgevormd tot burgerwoningen.

Op grond van artikel 3.8, eerste lid Wet ruimtelijke ordening, ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Heuveleindseweg e.o, Best’ gedurende bovengenoemde periode ter inzage. Het plan is digitaal beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0753.bpheuveleindseweg-ON01. Het plan ook kan worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis, Dorpsplein 2 te Best.

Tegen het ontwerpbestemmingsplan kan eenieder gedurende de genoemde periode schriftelijk, mondeling of digitaal zijn of haar zienswijze naar voren brengen.

  • 1.

    Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van de gemeente Best, Postbus 50, 5680 AB Best.

  • 2.

    Het mondeling indienen van een zienswijze is ook mogelijk. Hiertoe dient u tijdig, uiterlijk een week voor het einde van de terinzagelegging, een telefonische afspraak te maken met de behandelend ambtenaar via telefoonnummer 0499-360 911.

  • 3.

    Een digitale zienswijze kan worden ingediend via de site: https://www.gemeentebest.nl/formulieren/indienen-zienswijze.

 

Best, 29 maart 2023

Burgmeester en wethouders gemeente Best

Naar boven