Vormvrije m.e.r.- beoordeling aanvraag omgevingsvergunning uitbreiden bedrijfspand De Schelphoek 103, Hoorn

 

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hoorn maken bekend dat het college op 21 maart 2023 een beslissing heeft genomen over de vormvrije m.e.r.- beoordeling ten behoeve van een aanvraag omgevingsvergunning voor het uitbreiden van het bedrijfspand De schelphoek 103 te Hoorn. Besloten is dat geen milieueffectrapportage hoeft te worden opgesteld, omdat er geen sprake is van belangrijke nadelige gevolgen die aanleiding geven tot het opstellen van een nadere milieueffectbeoordeling.

 

Het besluit en de notitie liggen van dinsdag 4 april 2023 tot en met maandag 15 mei 2023 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage in het pand van de Rabobank, Nieuwe Steen 29 te Hoorn. Ook zijn ze te bekijken op www.hoorn.nl en op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer: NL.IMRO.0405.UAPSchelphoek103-on01.

 

Het m.e.r. – beoordelingsbesluit is een voorbereidingsbeslissing in de zin van artikel 6.3 van de Algemene wet bestuursrecht. Het is niet mogelijk om tegen een voorbereidingsbeslissing bezwaar of beroep in te dienen, tenzij een belanghebbende door dit besluit rechtstreeks in zijn belang wordt getroffen. Tegen het verlenen van de omgevingsvergunning staan wel rechtsmiddelen open. De ter visie legging van de ontwerp-omgevingsvergunning en het m.e.r. – beoordelingsbesluit vinden gelijktijdig plaats.

Naar boven