Aanvraag voor het exploiteren van 2 kansspelautomaten op de locatie Dam 39 te Alblasserdam zaaknummer Z-23-421773

Aanvraag APV vergunning voor het exploiteren van 2 kansspelautomaten op de locatie Dam 39 Alblasserdam

De Gemeente Alblasserdam heeft een aanvraag voor een APV vergunning ontvangen. De APV vergunning is aangevraagd voor het exploiteren van 2 kansspelautomaten op de locatie Dam 39 Alblasserdam .

 

Waarom publiceert de gemeente dit bericht?

Een APV vergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u hier op tijd op reageren.

 

Wanneer neemt de gemeente een besluit over de aanvraag van de APV vergunning?

Waarschijnlijk neemt de gemeente voor 3 april 2023 een definitief besluit over de aanvraag van de APV vergunning. Als de gemeente van plan is de vergunning te verlenen, publiceert de gemeente daarover een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de APV vergunning die de gemeente van plan is te verlenen bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.

 

Heeft u vragen over de aanvraag van de APV vergunning?

U kunt nu alvast de aanvraag van de APV vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u contact opnemen met de gemeente. Dit kan via het telefoonnummer 14078, de naam van de gemeente dient vervolgens te worden ingesproken.

Naar boven