Kennisgeving besluit op Omgevingsvergunning, Romienendiek 8A, 7122PA Aalten

De gemeente Aalten heeft op 23 maart 2023 een besluit genomen op de aanvraag met zaaknummer Z2023-00000070 voor het op de grond plaatsen van zonnepanelen op locatie Romienendiek 8A, 7122PA Aalten. De vergunning is (van rechtswege) toegekend. Het besluit betreft de volgende activiteiten:

  • het bouwen van een bouwwerk

 

Inzage

Het besluit en de bijbehorende stukken zijn opgenomen als bijlagen bij deze publicatie. De stukken liggen ook ter inzage op het gemeentehuis.

Procedure

Bent u het niet eens met het besluit? U kunt bezwaar maken. Dit kan op grond van de Algemene wet bestuursrecht. Schrijf daarvoor een brief of maak digitaal bezwaar met uw DigiD op www.aalten.nl/bezwaar-maken.

Zet in die brief in ieder geval:

  • uw naam, adres en woonplaats;

  • de datum;

  • een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt;

  • waarom u het niet eens bent met het besluit en

  • uw handtekening.

De termijn voor het indienen van een bezwaar start één dag na de bekendmaking en bedraagt 6 weken. Doe dit wel binnen zes weken nadat het besluit waartegen u bezwaar maakt, is verzonden. Anders kan uw bezwaar niet in behandeling worden genomen.

Voorlopige voorziening

Ook wanneer u bezwaar maakt mag het besluit uitgevoerd worden. Wilt u dit tegenhouden? Vraag dan om een voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter. Dat kan zodra u bezwaar gemaakt hebt.

Het postadres van de Voorzieningenrechter is:

Rechtbank Gelderland, Sector Bestuursrecht

Postbus 9030,6800 EM Arnhem.

Vragen

Heeft u nog vragen? Voor meer informatie over de procedure kunt u contact opnemen via gemeente@aalten.nl of telefoonnummer 0543-493333.

Naar boven