Ontwerpwijzigingsplan ‘Strijbeekseweg 28’ te Strijbeek

Burgemeester en wethouders van de gemeente maken bekend dat van 28 maart 2023 tot en met 8 mei 2023 ter inzage ligt: 

  • 1.

    Het ontwerpwijzigingsplan ‘Strijbeekseweg 28’, met bijbehorende documenten met als IMRO-nummer NL.IMRO.1723.WPStrijbeekseweg28-ON01

Waar gaat het ontwerpwijzigingsplan over?

Dit ontwerpwijzigingsplan betreft het wijzigen van de bestemming 'Agrarisch - Agrarisch bedrijf' naar de bestemming 'Wonen' voor de locatie Strijbeekseweg 28 te Strijbeek.

Hoe kunt u de stukken bekijken?

De stukken liggen van 28 maart 2023 tot en met 8 mei 2023 voor 6 weken ter inzage.

Digitaal kunt u de stukken inzien via:

Het ontwerpwijzigingsplan met bijbehorende stukken is in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl, met als IMRO-nummer NL.IMRO.1723.WPStrijbeekseweg28-ON01 .

Fysiek kunt u de stukken inzien via:

Op het gemeentehuis van Alphen-Chaam. Inzien kan tijdens openingstijden van het gemeentehuis, Willibrordplein 1 te Alphen. Als u gebruik wilt maken van deze inzage mogelijkheid maakt u een afspraak met het klantcontactcentrum van de gemeente. U kunt online een afspraak maken via www.alphen-chaam.nl, door te bellen naar ons algemene nummer 14 013 of per mail naar info@alphen-chaam.nl. Voor specifieke vragen kunt contact opnemen met de behandelend medewerker, Judith Gruter, bereikbaar via judithgruter@abg.nl.

Wat kunt u doen als u het niet eens bent met de plannen?

U kunt een schriftelijke of mondelinge zienswijze indienen van 28 maart 2023 tot en met 8 mei 2023. Uw zienswijze moet binnen deze termijn zijn ontvangen.

Schriftelijk kunt u uw zienswijze als volgt indienen:

U kunt uw schriftelijke zienswijze op het ontwerpwijzigingsplan sturen naar het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Alphen-Chaam, 5130 AA Alphen NB.

In de brief geeft u aan op welk plan uw zienswijze betrekking heeft en waar u het niet mee eens bent. U moet in de brief ook uw naam, adres, handtekening en datum zetten.

Mondeling kunt u uw zienswijze als volgt indienen:

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan neemt u contact op met de behandelend medewerker, Judith Gruter, bereikbaar via judithgruter@abg.nl.

Naar boven