Ontwerpbestemmingsplan Oudedijk 67-69 Odiliapeel

Burgemeester en wethouders van Maashorst maken bekend dat met ingang van donderdag 30 maart 2023 het ontwerpbestemmingsplan ‘Oudedijk 67-69 Odiliapeel’ gedurende zes weken, dus tot en met woensdag 10 mei 2023, ter inzage wordt gelegd.

Het ontwerpbestemmingsplan regelt de realisatie van vijf grondgebonden woningen en negen appartementen op de locatie van een voormalige autoshowroom met werkplaats en bedrijfswoning.

Inzien ontwerpwijzigingsplan

Het ontwerpwijzigingsplan ligt ter inzage tijdens de openingstijden bij de centrale balie van de afdeling Publiekszaken in het Gemeentehuis, Markt 145 te Uden. Voor het inzien dient u een afspraak te maken met de behandelend ambtenaar.

Het ontwerpbestemmingsplan is ook digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl, via NL.IMRO.1991.BPOudedijk6769Odi-ON01.

Indienen zienswijzen

Gedurende zes weken, dus tot en met 10 mei 2023, kan een ieder naar keuze mondeling of schriftelijk, met het naar voren brengen van een zienswijze reageren op het ontwerpbestemmingsplan.

Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Maashorst, Postbus 83, 5400 AB Uden.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar.

U kunt ook digitaal een zienswijze indienen. Hiervoor moet u in overeenstemming met de regeling elektronisch verkeer gebruik maken van het webformulier op de website www.gemeentemaashorst.nl. Dit formulier kunt u vinden onder ‘inwoners/bouwen en wonen/bestemmingsplannen’. Een zienswijze die op een andere digitale wijze wordt ingediend, bijvoorbeeld per e-mail, wordt niet in behandeling genomen.

De naar voren gebrachte zienswijzen zullen worden betrokken bij de verdere besluitvorming.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar, bereikbaar op telefoonnummer 0413 281 584.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Maashorst

de secretaris

J.A.G.M. van Aaken

M.J.D. Donders-de Leest (wnd)

Naar boven