Ontwerpbesluit aanvraag omgevingsvergunning Witvenseweg 9A, 5504PZ te Veldhoven

De gemeente heeft op een ontwerpbesluit genomen op de aanvraag voor een omgevingsvergunning met zaaknummer VHZ2023-00102.

De zaak betreft locatie Witvenseweg 9A, 5504PZ te Veldhoven en heeft de omschrijving "omzetten van een bedrijfswoning naar een plattelandswoning". In het ontwerpbesluit wordt de vergunning verleend.

Inzage

De aanvraag, ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken kunnen na telefonisch afspraak worden ingezien van 31 maart 2023 tot en met 11 mei 2023. U kunt hiervoor een email sturen naar omgevingsloket@veldhoven.nl.

Tijdens de inzageperiode is de aanvraag ook in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Procedure

Gedurende de inzagetermijn kunt u mondeling of schriftelijk uw zienswijze op het ontwerpbesluit naar voren brengen.

Vermeldt u daarbij het hierboven genoemde zaaknummer. U kunt de zienswijze richten aan het college van burgemeester en wethouders van Veldhoven, Postbus 10101, 5500 GA Veldhoven.

Hierbij kan worden verzocht de persoonlijke gegevens niet bekend te maken. Ook kunnen in deze periode mondelinge zienswijzen ingediend worden op afspraak.

Bij een beschikking die met de uitgebreide voorbereidingsprocedure tot stand is gekomen, kunnen belanghebbenden te zijner tijd beroep instellen bij de Rechtbank en vervolgens hoger beroep bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend door:

-belanghebbenden die een zienswijze hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking;

-belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking;

-adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen over de ontwerpbeschikking.

Voor meer informatie over de procedure kunt u contact opnemen via omgevingsloket@veldhoven.nl of telefoonnummer 14 040.

Naar boven