Rectificatie: Besluit omtrent het verlenen van mandaat inzake de uitvoering van de Regeling specifieke uitkering gemeentelijke hulp aan gedupeerden kinderopvangtoeslagproblematiek 2021

[Deze publicatie betreft een rectificatie omdat, er per abuis het mandaatbesluit van de gemeente Oostzaan bekend is gemaakt. De oorspronkelijke publicatie is op 22 maart 2023 bekendgemaakt, beschikbaar via Gemeenteblad 2023, 120046.]

 

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Wormerland, hierna: mandaatgever

 

Overwegende dat het wenselijk is aan het afdelingshoofd Samenleving van OVER-gemeenten bevoegdheden op te dragen om de Regeling specifieke uitkering gemeentelijke hulp aan gedupeerde kinderopvangtoeslagproblematiek 2021 uit te voeren.

 

Gelet op afdeling 10.1.1 Algemene wet bestuursrecht

 

B E S L U I T :

ARTIKEL 1 MANDAAT

Aan het afdelingshoofd Samenleving van OVER-gemeenten wordt mandaat verleend de bevoegdheden neergelegd in de Regeling specifieke uitkering gemeentelijke hulp aan gedupeerden kinderopvangproblematiek 2021 uit te oefenen.

ARTIKEL 2 ONDERMANDAAT

Het afdelingshoofd Samenleving is bevoegd de in artikel 1 van dit besluit bedoelde bevoegdheden te ondermandateren aan de betrokken teamleiders van de afdeling Samenleving.

ARTIKEL 3 INWERKINGTREDING

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na bekendmaking ervan.

ARTIKEL 4 CITEERTITEL

Dit besluit wordt aangehaald als: Mandaatbesluit inzake uitvoering Regeling specifieke uitkering gemeentelijke hulp aan gedupeerde kinderopvangtoeslagproblematiek 2021.

Aldus vastgesteld op 14 maart 2023,

Secretaris

R. Kool

Burgemeester,

A.J. Michel-de Jong

Naar boven