Wijziging omgevingsvergunning zonnepark Wijkerbroek aan Broekweg ongenummerd te Wijk bij Duurstede

Uitgebreide procedure

Zaaknummer : 464612

Voor : Wijziging omgevingsvergunning zonnepark Wijkerbroek

Locatie : Broekweg ong., Wijk bij Duurstede

Verzenddatum : 15-03-2023

Beroep

De aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken liggen vanaf de datum van verzending gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis.

Tegen de beschikking kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden die een zienswijze hebben ingebracht of belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerp beschikking.

De beschikking wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. De beschikking wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist. Het beroepsschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de Rechtbank Midden Nederland te Utrecht, afdeling bestuursrecht, o.v.v. bodemzaken of voorlopige voorzieningen, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht.

Mocht u meer informatie willen over het indienen van bezwaar en/of beroep, dan kunt u de website www.rijksoverheid.nl raadplegen, waar u rechtsboven bij Zoeken intypt: ‘Bezwaar en beroep’. U komt dan bij de informatie over dit onderwerp terecht.

Inzien en afspraak maken

Tegen ingediende aanvragen kunt u nog geen bezwaar maken, dat kan pas als de vergunning is verleend. U kunt over deze vergunningen uiteraard wel in contact komen met de gemeente. Hiervoor kunt u contact opnemen via 0343 595595 en vragen naar de vergunningverleners van team Leefomgeving. U kunt ook een email sturen aan info@wijkbijduurstede.nl of u kunt hiervoor een afspraak maken via www.wijkbijduurstede.nl. Hierbij kunt u zoeken op ‘Afspraak maken en direct online regelen’, waarna u kunt klikken op ‘Afspraak met team Bouwen’.

Als de omgevingsvergunning is verleend, dan kunt u de beschikking en de bijbehorende stukken vanaf de datum van verzending inzien. Via www.wijkbijduurstede.nl kunt u de vergunning inzien door te zoeken op ‘Bouwplannen en tekeningen inzien’, waarna u kunt klikken op ‘Direct online regelen: inzage bouwdossiers’. Het inzien van digitale bouwdossiers is gratis. Aan het inzien van niet gedigitaliseerde dossiers zijn kosten verbonden.

Als u de verleende vergunning wilt bespreken, dan kunt u hiervoor een afspraak maken via www.wijkbijduurstede.nl. Hierbij kunt u zoeken op ‘Afspraak maken en direct online regelen’, waarna u kunt klikken op ‘Afspraak met team Bouwen’.

In sommige gevallen is er sprake van de uitgebreide voorbereidingsprocedure uit de Algemene wet bestuursrecht, in die gevallen kunt u een zienswijze indienen. Als dit het geval is, wordt daarvan apart melding gemaakt op deze plek.

Kenmerk gemeente WbD: 2023-114

Naar boven