Toestemming voor Brandveiliggebruik Peuteropvang Ubachsberg, Oude Schoolstraat 33B, 6367HC Voerendaal

de gemeente Voerendaal heeft een Omgevingsvergunning verleend. De gemeente Voerendaal geeft hiermee toestemming voor Brandveilig gebruik Peuteropvang Ubachsberg op locatie Oude Schoolstraat 33B, 6367HC Voerendaal. Het betreft de volgende activiteit(en):

• het brandveilig gebruiken

Deze aanvraag gaat over een omgevingsvergunning brandveilig gebruik voor de realisatie van een peuteropvang in het multifunctioneel centrum 'De Auw Sjoeël'.

Waarom publiceert de gemeente Voerendaal dit bericht?

Met dit bericht laat de gemeente Voerendaal u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. U kunt nu reageren als u het hier niet mee eens bent.

Bent u het niet eens met de vergunning?

U kunt bij de Rechtbank Limburg, locatie Roermond, sector Bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ Roermond tot 3 mei 2023 laten weten dat u het niet eens bent met de vergunning. Dit heet in beroep gaan. U kunt in beroep gaan als u heeft gereageerd op het ontwerp van de vergunning of als de vergunning tegen uw belangen ingaat. Bezoek hiervoor de website van de rechtbank. U kunt ook met de rechtbank bellen. Daarnaast kunt u in deze periode de documenten met informatie over de vergunning in het gemeentehuis bekijken.

Naar boven