Ontwerpbestemmingsplan Hessenlaan, Teuge, ontwerpbeeldkwaliteitsplan Hessenlaan, Teuge en ontwerpbesluit geen exploitatieplan vast te stellen

Burgemeester en wethouders van Voorst maken het volgende bekend:

Vanaf 23 maart 2023 ligt voor een periode van zes weken voor iedereen ter inzage een ontwerp van het bestemmingsplan Hessenlaan, Teuge (NL.IMRO.0285.10106-OW00), een ontwerp van het beeldkwaliteitsplan Hessenlaan, Teuge en een ontwerp van het besluit geen exploitatieplan vast te stellen. Dit ontwerpbestemmingsplan maakt het mogelijk dat maximaal zes levensloopbestendige woningen worden gebouwd aan de Hessenlaan in Teuge.

Om uitvoering van het plan te garanderen krijgt het functieveranderingsplan de status van beeldkwaliteitsplan. Na vaststelling door de gemeenteraad vormt het beeldkwaliteitsplan het wettelijk toetsingsinstrument voor welstand voor het desbetreffende plangebied en komt daarmee voor het plangebied in de plaats van de Welstandsnota.

Informatie

Deze ontwerpen en de bijbehorende stukken liggen ter inzage in het gemeentehuis. Heeft u vragen of wilt u de stukken inzien? Neem dan gerust contact op met Laurens Nijman. Zijn telefoonnummer is 0571-27 98 29. Bekijk de stukken ook op www.ruimtelijkeplannen.nl via de link links naast deze tekst of via de knop Details.

Zienswijze

Tijdens de bovengenoemde periode kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen. Uw schriftelijke zienswijze stuurt u naar de gemeenteraad van Voorst. Het e-mailadres is raad@voorst.nl. Vermeld daarbij dat het gaat om het ontwerpbestemmingsplan Hessenlaan, Teuge. Voor een mondelinge zienswijze neemt u contact op met Laurens Nijman.

Twello, 22 maart 2023

Paula Jorritsma-Verkade, burgemeester

Lisette Wolbers-Cents, secretaris

Naar boven