Gewijzigd aanwijzingsbesluit ondergrondse restafvalcontainer ter hoogte van de Aziësingel (EK53)

 

Het college heeft 26 oktober 2021 locaties vastgesteld voor ondergrondse afvalcontainers. Eén daarvan is locatie EK53 (aan de Waalsingel, ter hoogte van de Aziësingel).

Naar aanleiding van ingediende bezwaren heeft het college op 20 december 2022 besloten deze locatie te wijzigen, door deze ca. 11 meter richting het Colijnplein te verschuiven.

 

Een afbeelding van de gewijzigde locatie is als bijlage toegevoegd.

 

Niet mee eens?

Bent u het niet eens met dit besluit? Dan kunt u daartegen in beroep gaan bij de rechter. Als u in beroep gaat, legt u aan de rechter uit waarom u het niet eens bent met onze beslissing. U stuurt uw beroepschrift binnen zes weken na 20 december 2022 naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Dit kan per post (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag) of digitaal. Kijk op www.raadvanstate.nl hoe dat werkt. Deze procedure kost geld (griffierecht).

 

Ons besluit blijft gelden tijdens de beroepsprocedure. Dit betekent dat u moet doen wat er is besloten. Wilt u dat niet? Dien dan een verzoek in bij de Voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak. Dit verzoek heet ‘voorlopige voorziening’ en gaat over een tijdelijke oplossing. Dit kan ook digitaal. Kijk op www.raadvanstate.nl hoe dat werkt. Deze procedure kost geld (griffierecht).

 

 

Naar boven