Correctie weergave bestemmingsplan ‘Wezelsedijk ong. Wijchen’

De gemeenteraad van Wijchen maakt bekend dat de weergave van het bestemmingsplan ’Wezelsedijk ong. Wijchen’ is gecorrigeerd voor de in de regels opgenomen goothoogte die raadpleegbaar is via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Raadplegen gecorrigeerde stukken

De gemeenteraad van Wijchen heeft in de raadsvergadering van 20 december 2022 het bestemmingsplan “Wezelsedijk ong. Wijchen” vastgesteld. De correcte goothoogte staat wel in de stukken die door de gemeenteraad zijn vastgesteld. Met het publiceren van dit plan, is een onjuiste dataset gepubliceerd. Daarbij is niet de correcte goothoogte van het hoofdgebouw aangegeven in de regels. De digitale weergave is daarom op dit onderdeel gecorrigeerd. Inmiddels kunt u de gecorrigeerde dataset raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. (Planidentificatie NL.IMRO.0296.BGBWezelsedijk-DFBP).

Geen zienswijzen, bedenkingen of beroep mogelijk

Het bestemmingsplan ‘Wezelsedijk ong. Wijchen’ is per 1 maart 2023 onherroepelijk. De aangebrachte correctie betreft uitsluitend het herstel van een omissie ten opzichte van het raadsbesluit en bijbehorende stukken. Het inbrengen van zienswijzen, bedenkingen, dan wel het indienen van beroep hiertegen is daarom niet aan de orde.

Wijchen, 22 maart 2023

Burgemeester en wethouders van Wijchen

R. Helmer-Englebert, burgemeester

J. te Boekhorst, secretaris

Naar boven