Ontwerp wijzigingsplan Everstraatje ong. (tussen 4 en 6)

 

Burgemeester en wethouders van Eersel maken op basis van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpwijzigingsplan Everstraatje ong. (tussen 4 en 6) met ingang van 20 maart 2023 tot 1 mei 2023 ter inzage ligt. Het ontwerp met bijbehorende stukken is digitaal in te zien www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer NL.IMRO.0770.WPEverstraatjeOng-ON01. Heeft u vragen of wilt u stukken schriftelijk inzien? Stuur dan een e-mail met daarin duidelijk uw vraag naar ruimte@eersel.nl. De gemeente neemt dan contact met u op, maakt zo nodig een afspraak of zorgt dat stukken voor u beschikbaar komen.

Waar gaat het wijzigingsplan over?

Het plan is de toepassing van een wijzigingsbevoegdheid uit het bestemmingsplan Kom Wintelre. Het ontwerp voorziet in een juridisch-planologische regeling voor Everstraatje ong. (tussen 4 en 6).

Het plan maakt de bouw van een woning mogelijk.

 

Wilt u een zienswijze hierover kenbaar maken?

Binnen de genoemde termijn kan een belanghebbende schriftelijk (niet per e-mail) een zienswijze over het ontwerp kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 12, 5520 AA Eersel. Een zienswijze kan ook mondeling kenbaar worden gemaakt; u moet dan -ook binnen de genoemde termijn- contact opnemen met Femke de Groot, afdeling Ontwikkeling, team Ruimte, te bereiken via (0497) 531 300.

Naar boven