Ontwerp omgevingsvisie Tholen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Tholen maken bekend dat zij op 7 maart 2023 hebben ingestemd met de ontwerp omgevingsvisie Tholen

 

Bij het opstellen van het ontwerp van de omgevingsvisie zijn veel inwoners, bedrijven en andere organisaties betrokken. Iedereen mag nu reageren op het ontwerp van de omgevingsvisie Tholen.

 

De omgevingsvisie gaat over de hoofdlijnen van de kwaliteit van de ruimtelijke leefomgeving, de hoofdlijnen van de toekomstige ontwikkeling, het gebruik, het beheer, de bescherming en het behoud van het grondgebied en andere zaken op belangrijke terreinen van de ruimtelijke leefomgeving.

 

Het m.e.r.-beoordelingsbesluit: Burgemeester en wethouders hebben het besluit genomen dat een vormvrije m.e.r.-beoordeling volstaat (m.e.r. is de afkorting voor milieueffectrapport). De vormvrije m.e.r.-beoordeling ligt eveneens ter inzage. Tegen het besluit tot vormvrije m.e.r is geen bezwaar of beroep mogelijk.

 

Inzage

De ontwerp omgevingsvisie en de m.e.r.-beoordeling liggen van 20 maart 2023 tot en met 1 mei 2023, dus gedurende zes weken, ter inzage in de leesruimte van de centrale hal van het gemeentehuis te Tholen, Hof van Tholen 2 te Tholen.

U kunt de stukken ook online inzien via www.tholen.nl/omgevingsvisie

 

Zienswijze

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk zijn zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Tholen. U kunt uw reactie sturen naar het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Tholen, Postbus 51 te 4690 AB Tholen. Schriftelijke reacties kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging ook per e-mail worden aangeboden via het e-mailadres gemeente@tholen.nl ter attentie van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, Vergunningen en Handhaving.

Naar boven