Derde wijziging Besluit ambtelijke organisatie gemeente Landgraaf en instructie secretaris en algemeen directeur, 2014

 

Burgemeester en wethouders van L a n d g r a a f ;

 

gelet op de wens het Besluit ambtelijke organisatie gemeente Landgraaf en instructie secretaris en

algemeen directeur, 2014 aan te passen door een bureauhoofd toe te voegen aan de afdeling Klanten Contact Centrum en tevens een technische wijziging van dit besluit door te voeren;

 

gelet op het voorgenomen besluit d.d. 13 december 2022;

 

gelet op het positieve advies van de Ondernemingsraad d.d. 14 februari 2023;

 

b e s l u i t e n :

 

 

I. Het Besluit ambtelijke organisatie gemeente Landgraaf en instructie secretaris en algemeen directeur, 2014 als volgt te wijzigen:

 

  • A.

    Artikel 5, lid 3 komt als volgt te luiden:

    De afdeling Maatschappelijke Ontwikkeling, de afdeling Beheer Openbare Ruimte en de afdeling Facilitair Bedrijf hebben ieder een bureauhoofd. De afdeling Klanten Contact Centrum heeft twee bureauhoofden.

  • B.

    Artikel 6, lid 4, komt als volgt te luiden:

    Het bureauhoofd van de afdeling Maatschappelijke Ontwikkeling heeft de dagelijkse leiding over de functionarissen aan wie de uitvoering van de werkzaamheden als bedoeld in artikel 7, lid 1 onder f. zijn opgedragen.

  • C.

    Artikel 6, lid 6, komt als volgt te luiden:

    Het bureauhoofd Front-office van de afdeling Klanten Contact Centrum heeft de dagelijkse leiding over de functionarissen aan wie de uitvoering van de 1e lijns werkzaamheden als bedoeld in artikel 7, lid 5, onder d. en e. zijn opgedragen. Het bureauhoofd SD Wmo heeft de dagelijkse leiding over de functionarissen aan wie de uitvoering van de 1e lijns werkzaamheden als bedoeld in artikel 7, lid 5, onder b. zijn opgedragen voor zover het betreft de uitvoering van de Wmo als ook over de back-office medewerkers SD en functioneel beheerders SD.

II. Dit besluit aan te halen als “Derde wijziging van het Besluit ambtelijke organisatie gemeente Landgraaf en instructie secretaris en algemeen directeur, 2014”;

 

III. De inwerkingtreding van dit besluit te bepalen op de dag na algemene bekendmaking.

 

Landgraaf, 14 maart 2023

Burgemeester en wethouders voornoemd,

de secretaris, de burgemeester,

ir. J.M.C. Rijvers mr. R. de Boer

Naar boven