Toestemming voor Interne verbouwing woonhuis, Eickhovenstraat 24, 6367 BZ Voerendaal

De gemeente Voerendaal heeft een Omgevingsvergunning verleend. De gemeente Voerendaal geeft hiermee toestemming voor een interne verbouwing van het woonhuis op locatie Eickhovenstraat 24, 6367 BZ Voerendaal. Het betreft de volgende activiteit(en):

  • Het bouwen/verbouwen van een bouwwerk

Waarom publiceert de gemeente Voerendaal dit bericht?

Met dit bericht laat de gemeente Voerendaal u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. U kunt nu reageren als u het hier niet mee eens bent.

Bent u het niet eens met de vergunning?

U kunt de gemeente Voerendaal tot 19 april 2023 laten weten dat u het niet eens bent met de vergunning. Dit heet bezwaar maken. U kunt bezwaar maken als de vergunning tegen uw belangen ingaat. In deze periode kunt u ook de documenten met informatie over de vergunning in het [naam locatie] bekijken. Bezoek voor de openingstijden en het adres van het [naam locatie decentrale overheid] de [link naar de webpagina van de decentrale overheid met informatie over de openingstijden en het adres van de locatie van de decentrale overheid] van [lidwoord en type decentrale overheid]. Voor informatie over het bekijken van de documenten of andere vragen kunt u ook bellen. Dit kan via het telefoonnummer 045-5753399.

Wilt u de start van de activiteiten tegenhouden?

Wanneer de activiteiten niet kunnen worden teruggedraaid, dan kunt u de voorzieningenrechter van de rechtbank Limburg vragen de start van de activiteiten tegen te houden voordat de gemeente Voerendaal een besluit heeft genomen over uw bezwaar. Dit heet het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening. Dit kan schriftelijk of online via de link van de rechtbank http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Voor meer informatie kunt u de rechtbank bellen. Dit kan via het telefoonnummer 088-3612222. U moet voor het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening een bedrag aan de rechtbank betalen.

 

Naar boven