Gemeente Zoetermeer - publicatie van voornemen tot het verlengen van de huur van een bedrijfsruimte aan de Voorweg 93 te Zoetermeer

De gemeente Zoetermeer geeft hierbij kennis van haar voornemen tot het aangaan van een verlenging van de huurovereenkomst van de bedrijfsruimte gelegen aan de Voorweg 93 te Zoetermeer, kadastraal bekend gemeente Zoetermeer, sectie F, nummer 2067 (gedeeltelijk) aan VOF Tuingezel.

De gemeente Zoetermeer meent dat VOF Tuingezel de enige serieuze gegadigde is die in aanmerking komt voor de (beoogde) huurverlenging van de ruimte in het voormelde pand vanwege de volgende redenen:

  • -

    De te huren ruimte wordt sinds 2020 reeds gehuurd door VOF Tuingezel. De huidige inrichting van de ruimte is afgestemd op de wensen van VOF Tuingezel;

  • -

    De naastgelegen ruimte wordt ook aan VOF Tuingezel verhuurd;

  • -

    VOF Tuingezel heeft een investering gedaan in de bedrijfsruimte voor diverse aanpassingen;

  • -

    Met oog op de doelstellingen voor het gebruik van het pand, kan slechts een beperkt aantal organisaties zich vestigen in deze ruimte, VOF Tuingezel past binnen de doelstellingen van het gebruik van het pand, vanwege het aanbieden van een zinvolle dagbesteding aan mensen met een dementie.

Vervaltermijn

Indien u zich niet kunt verenigen met dit voornemen tot verlenging van verhuur, dan dient u dit uiterlijk binnen 20 kalenderdagen na publicatie van dit voornemen kenbaar te maken door middel van een gemotiveerd bericht aan vastgoedtransacties@zoetermeer.nl onder vermelding van ‘Voorweg 93’. Bij gebreke van een tijdig en gemotiveerd bericht vervalt het recht tegen al het voornoemde in rechte op te komen en/of daarop enige vordering tot schadevergoeding of welke andere aanspraak dan ook te baseren, althans heeft u uw rechten daarop verwerkt.

Met deze publicatie geeft de gemeente uitvoering aan het arrest van de Hoge Raad van 26 november

2021 (ECLI:NL:HR:2021:1778).

Naar boven