Gemeente Zoetermeer - publicatie van voornemen tot het aangaan van een huurovereenkomst voor diverse ruimtes in het pand aan Croesinckplein 24-26 te Zoetermeer

De gemeente Zoetermeer geeft hierbij kennis van haar voornemen tot het aangaan van een kortdurende huurovereenkomst van ruimtes in het pand gelegen aan Croesinckplein 24- 26 te Zoetermeer, kadastraal bekend als Gemeente Zegwaard, sectie B nummers 5950 en 5952 A1 aan Stichting Georganiseerde eerstelijnszorg Zoetermeer (hierna: SGZ).

De gemeente Zoetermeer meent dat SGZ de enige serieuze gegadigde is die in aanmerking komt voor de (beoogde) huur van de ruimtes in het voormelde pand vanwege de volgende redenen:

  • -

    SGZ huurt de voormelde ruimtes al 23 jaar. De huidige inrichting van de ruimtes is afgestemd op de wensen van SGZ;

  • -

    SGZ is voornemens te verhuizen naar een andere locatie. Echter heeft de verhuizing vertraging opgelopen, waardoor de huidige gehuurde ruimtes langer noodzakelijk zijn voor de organisatie;

  • -

    SGZ vindt aansluiting bij de overige huurders in het pand, vanwege de zorg-gerelateerde dienstverlening en het feit dat het een non-profit organisatie betreft.

Vervaltermijn

Indien u zich niet kunt verenigen met dit voornemen tot verhuur, dan dient u dit uiterlijk binnen 20

kalenderdagen na publicatie van dit voornemen kenbaar te maken door middel van een gemotiveerd

bericht aan vastgoedtransacties@zoetermeer.nl onder vermelding van ‘Croesinckplein 24-26’. Bij gebreke van een tijdig en gemotiveerd bericht vervalt het recht tegen al het voornoemde in rechte op te komen en/of daarop enige vordering tot schadevergoeding of welke andere aanspraak dan ook te baseren, althans heeft u uw rechten daarop verwerkt.

Met deze publicatie geeft de gemeente uitvoering aan het arrest van de Hoge Raad van 26 november

2021 (ECLI:NL:HR:2021:1778).

Naar boven