Aanvraag vergunning voor Aanvraag zonnepanelen Winthagen 10A, Winthagen 10A, 6367GX Voerendaal

[Lidwoord] Voerendaal heeft een Aanvraag voor een Omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor Aanvraag zonnepanelen Winthagen 10A op locatie Winthagen 10A, 6367GX Voerendaal. Het betreft de volgende activiteit(en):

  • het bouwen van een bouwwerk

[Mogelijke toelichting en uitleg over activiteit]. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer Z2023-00000017.

Waarom publiceert [lidwoord] Voerendaal dit bericht?

RX-00001 Met dit bericht laat [lidwoord] Voerendaal] u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.

Wanneer neemt [lidwoord] Voerendaal een besluit over de aanvraag van de vergunning?

[Lidwoord] Voerendaal heeft de aanvraag voor een vergunning ontvangen op 8 maart 2023. [Lidwoord] Voerendaal neemt daarover waarschijnlijk 3 mei 2023 een besluit. Als de vergunning wordt verleend, publiceert [lidwoord en type decentrale overheid] een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.

Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning?

U kunt nu alvast de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u bellen met [lidwoord en type decentrale overheid]. Dit kan via het telefoonnummer [telefoonnummer].

Naar boven