Vaststelling wijzigingsplan Deckersstraat 1, Leveroy

Op 7 februari 2023 is het wijzigingsplan “Deckersstraat 1, Leveroy” (NL.IMRO.0946.WPDeckersstraat1-VA01) ongewijzigd vastgesteld. Met het wijzigingsplan verdwijnt de agrarische bedrijfsbestemming en wordt de bestaande bedrijfswoning omgevormd tot een burgerwoning. Het bestaande bedrijfsgebouw wordt gesloopt. Er zijn geen zienswijzen ingediend tegen het ontwerpplan.

De stukken liggen ter inzage van 17 maart tot en met 27 april 2023. U kunt de stukken op afspraak inzien bij de centrale klantenbalie. Daarnaast is het plan gepubliceerd en beschikbaar gesteld op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Een belanghebbende die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpplan naar voren heeft gebracht en/of een belanghebbende die aantoon dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest een zienswijze in te dienen, kan beroep instellen tegen de vaststelling van het wijzigingsplan. Het indienen van schriftelijk beroep is mogelijk binnen de inzagetermijn bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van Raad van State, adres Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

U kunt gelijktijdig vragen om een voorlopige voorziening bij de voorzitter van bovengenoemde Afdeling. Het wijzigingsplan treedt daags na de beroepstermijn in werking, tenzij er een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. Het vaststellingsbesluit treedt dan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Raadpleeg deze bekendmaking op onze website voor meer informatie. Bellen mag ook met de heer P. Tullemans van de afdeling Dienstverlening.

Naar boven