Gemeente Voorst- Kennisgeving voornemen om een bruikleenovereenkomst te sluiten met één gegadigde

 

De gemeente Voorst is van plan om een perceel gemeentegrond aan de achterzijde van de Witte de Withstraat 30 in Twello met de kadastrale aanduiding gemeente Twello, sectie B, nummer 9452 en een oppervlakte van ongeveer 14 m² aan één gegadigde in bruikleen uit te geven.

Eén serieuze gegadigde

De in bruikleen uit te geven grond ligt aan de achterzijde van het perceel van de gegadigde. De gemeente is daardoor van oordeel dat op grond van objectieve, redelijke en toetsbare criteria alleen deze gegadigde in aanmerking komt voor het aangaan van een bruikleenovereenkomst hiervoor. Wij zijn daarom van plan om tot bruikleen van de hierboven genoemde gemeentegrond aan deze gegadigde over te gaan.

Termijn om tegen de bruikleen op te komen

Wij geven hier, na een wachttijd van twintig kalenderdagen na de datum van deze publicatie, uitvoering aan en nemen dan een besluit over het aangaan over de overeenkomst. Wanneer u het niet eens bent met dit voornemen, dan moet u dit uiterlijk binnen twintig kalenderdagen na de datum van deze publicatie kenbaar maken door een kort geding procedure bij de Rechtbank Gelderland aanhangig te maken. Wanneer u dit niet binnen deze termijn doet, dan vervalt het recht om tegen de bruikleen in rechte op te komen en/of daarop een vordering tot schadevergoeding of enige andere aanspraak te baseren. U heeft uw rechten daarop dan verwerkt. De gemeente Voorst en de gegadigde worden onredelijk benadeeld als pas na deze (duidelijk kenbaar gemaakte) termijn alsnog tegen het voornemen, dan wel het aangaan van deze overeenkomst wordt opgekomen.

Informatie

Wanneer u over deze publicatie vragen of opmerkingen heeft, dan kunt u per e-mail contact opnemen met Saša Mastilović (s.mastilovic@voorst.nl). Wanneer u een kort geding aanspant dan vragen wij u om, voorafgaand hieraan, ons dit mee te delen. Bij voorkeur door het per e-mail opsturen van de conceptdagvaarding op het genoemde e-mailadres.

Tekening

Twello, 14 maart 2023

Paula Jorritsma-Verkade, burgemeester

Lisette Wolbers-Cents, secretaris

Naar boven