Ingetrokken aanvraag voor het plaatsen van extra reclame en het verlengen van de steigers te Voorne aan Zee

Burgemeester en wethouders van Voorne aan Zee maken bekend dat zij hebben besloten op grond van artikel 2.33, lid 2 sub a, Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) op 6 maart 2023 onderstaande vergunningen in te trekken:

Wabo 2013 112, het plaatsen van extra reclame en het verlengen van de steigers d.d. 21 juni 2013.

Hellevoetsluis, 15 maart 2023

Burgemeester en wethouders voornoemd.

Bezwaarclausule

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na de dag van verzending van dit besluit een bezwaarschrift indienen. Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en bevat tenminste de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar zich richt en de gronden van het bezwaar. Het bezwaarschrift moet worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Voorne aan Zee, ter attentie van de commissie voor de bezwaar- en de beroepschriften, Postbus 13, 3220 AA in Hellevoetsluis.

Indiening van een bezwaarschrift heeft geen invloed op de inwerkingtreding van het besluit. Be-zwaarmakers kunnen hiervoor een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank Rotterdam, sector Bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM in Rotterdam.

Naar boven