Verkeersbesluit voor het inrichten van een parkeerplaats invalide met kentekenvermelding direct tegenover Stobbelaan t.h.v. nummer 13 te Vroomshoop

Inrichten parkeerplaats invalide met kentekenvermelding

Burgemeester en wethouders van gemeente Twenterand hebben besloten een parkeerplaats invalide inclusief kentekenvermelding in te richten.

Om welke locatie gaat het?

Het gaat om een parkeerplaats direct tegenover het adres Stobbelaan t.h.v. nummer 13 in Vroomshoop. De parkeerplaats invalide worden aangegeven met een bord.

Wij hebben besloten om:

  • Een parkeerplaats invalide in te richten op de parkeerstrook ten hoogte van het perceel aan de Stobbelaan t.h.v. huisnummer 13 in Vroomshoop. Dit gebeurt door plaatsing van het bord RVV E6, gecombineerd met een onderbord met kentekenvermelding.

Besluiten inzien?

Het besluit ligt vanaf 24november 2022 ter inzage. Inclusief de schets van de gewenste locatie. U kunt de stukken inzien in het gemeentehuis, Manitobaplein 1 in Vriezenveen. Dit kan tijdens openingstijden.

Bezwaar maken?

Belanghebbenden kunnen volgens de Algemene wet bestuursrecht een bezwaarschrift indienen. Dit moet binnen 6 weken na de dag waarop het besluit bekend is gemaakt. Het bezwaarschrift moet worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Twenterand, Postbus 67, 7670 AB Vriezenveen. Op het bezwaarschrift moet de naam, het adres en handtekening van de indiener staan. Ook de dagtekening mag niet ontbreken. Verder moet in het bezwaarschrift staan waartegen bezwaar gemaakt wordt en de gronden (motivering) van het bezwaar.

Locatieschets: Stobbenlaan t.h.v. huisnummer 13 in Vroomshoop

Naar boven