Gemeente Moerdijk - ontwerp besluit / terinzage omgevingsvergunning - realiseren van een creditcardautomaat - Prins Hendrikstraat 17, Zevenbergen

Ontwerp omgevingsvergunning uitgebreide voorbereidingsprocedure

Burgemeester en wethouders van Moerdijk zijn van plan om in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht vergunning te verlenen voor:

 

Adres: Prins Hendrikstraat 17, Zevenbergen

Omschrijving project: Omgevingsvergunning, oprichtingsvergunning onbemand tankstation door het plaatsen van een creditcardautomaat

 

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 16 maart 2023 tot en met 27 april 2023 ter inzage in het gemeentehuis in Zevenbergen.

 

Zienswijzen

Binnen de inzagetermijn kan eenieder een zienswijze over het ontwerp naar voren brengen. Een schriftelijke zienswijze richt u aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Moerdijk, Postbus 4,4760 AA Zevenbergen. Als u een mondelinge zienswijze wilt indienen, moet u binnen de inzagetermijn contact opnemen met de afdeling Veiligheid, vergunningen, toezicht en handhaving via telefoonnummer 140168.

Naar boven