Gemeente Moerdijk - verleend - omgevingsvergunning - plaatsen van zonnepanelen - Voorstraat 1, Willemstad

Beschikking Wabo reguliere voorbereidingsproceduce

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij de volgende omgevingsvergunning hebben verleend:

 

Adres: Voorstraat 1, Willemstad

Omschrijving project: plaatsen van zonnepanelen

Datum verzonden: 8 maart 2023

 

Indien u de vergunning wilt inzien, kunt u hiervoor telefonisch een afspraak maken met het team Veiligheid, vergunningen, toezicht en handhaving van de gemeente Moerdijk, via telefoonnummer 140168.

 

Bezwaar

Belanghebbenden hebben 6 weken de tijd om schriftelijk een bezwaarschrift in te dienen. De termijn gaat in op de dag na verzending van de beslissing aan de aanvrager. Een bezwaarschrift richt u aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Moerdijk, Postbus 4, 4760 AA Zevenbergen. Als u over DigiD beschikt kunt u digitaal een bezwaarschrift indienen op de website van de gemeente Moerdijk. Meer informatie hierover kunt u vinden op de gemeentelijke website bij bezwaarschrift onder het kopje producten en diensten. Een bezwaarschrift dat per e-mail is verzonden wordt niet in behandeling genomen.

De vergunninghouder kan, ondanks een bezwaarschrift, toch de vergunde activiteit uitvoeren. Bent u het daar niet mee eens, dan kunt u, ná het indienen van een bezwaarschrift, een voorlopige voorziening aanvragen bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank Zeeland-West-Brabant, team Bestuursrecht, Postbus 90.006, 4800 PA Breda.

Naar boven