Ontwerp bestemmingsplan “Ammerzoden herziening 2023, Hogesteeg 62-62a" (BP1266)

Het college is van plan het bestemmingsplan ‘Ammerzoden’ te herzien ten behoeve van het toekennen van de bestemming ‘Wonen’ op de percelen behorende bij het adres Hogesteeg 62 en 62a in Ammerzoden. De wijziging van de bestemming is noodzakelijk omdat de bestemming van het perceel bij de vaststelling van het bestemmingsplan Ammerzoden in 2012 per abuis gewijzigd is van Wonen naar Bedrijf. Met behulp van het nieuwe voorliggend bestemmingsplan kan de bovengenoemde wijziging worden hersteld en wordt de bestemming van het perceel gewijzigd naar 'Wonen'. Daarbij worden de 2 bestaande woningen toegestaan.

Inzien

Van 16 maart tot en met 26 april 2023 ligt het ontwerp bestemmingsplan en de daarbij horende stukken tijdens de openingstijden voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis aan de Kerkstraat 45 in Kerkdriel.

U kunt het ontwerp bestemmingsplan ook vinden op

 

Reageren

Belanghebbenden kunnen tijdens de inzagetermijn reageren op het plan. Uw zienswijze stuurt u onder vermelding van 'BP1266' aan: het college van de gemeente Maasdriel, Postbus 10.000, 5330 GA Kerkdriel.

Wij ontvangen bij voorkeur schriftelijke zienswijzen, per e-mail is niet mogelijk!

Als u uw zienswijze mondeling wilt indienen, kunt u hiervoor contact opnemen met de behandelend ambtenaar.

Meer informatie

Bel (14 0418) of mail (info@maasdriel.nl) de gemeente en vraag naar mevrouw K. Oudmaijer van het Team Ruimtelijke Ontwikkeling.

Naar boven