Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

RECTIFICATIE

In het Gemeenteblad van 7 december jl. is de onderstaande publicatie per abuis met verkeerde data gepubliceerd. De ongewijzigd vastgestelde omgevingsvergunning was niet te raadplegen op ruimtelijkeplannen.nl. Hierbij is de publicatie gewijzigd waarbij de juiste data zijn opgenomen en de stukken op ruimtelijkeplannen.nl zijn te raadplegen.

Ongewijzigde vaststelling projectomgevingsvergunning “Keurbeek 43 te Herwen”

Het college van burgemeester en wethouders van gemeente Zevenaar heeft, met toepassing van artikel 2.12, lid 1, onder a, sub 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, een projectomgevingsvergunning “Keurbeek 43” in afwijking van het bestemmingsplan ‘Herwen’ vastgesteld. Deze projectomgevingsvergunning voorziet in de realisatie van een vrijstaande woning ter plaatse van het perceel Keurbeek 43 te Herwen. Tegen het ontwerpbesluit zijn geen zienswijzen naar voren gebracht.

Inzage

De ongewijzigd vastgestelde projectomgevingsvergunning met daarop betrekkende stukken liggen met ingang van 5 januari 2023 tot en met 16 februari 2023 ter inzage bij het loket Vergunningen in het BATgebouw aan de Kerkstraat 27 in Zevenaar. De stukken kunnen daar tijdens openingstijden op afspraak door iedereen worden ingezien. De ongewijzigd vastgestelde omgevingsvergunning is digitaal te raadplegen via de gemeentelijke site: https://0299.ropubliceer.nl/ en via de landelijke site: www.ruimtelijkeplannen.nl met IDN: NL.IMRO.0299.PV10KEURBEEK23-VA01.

Beroep

Een belanghebbende kan in de periode van 6 januari 2023 tot en met 16 februari 2023 beroep indienen tegen de vastgestelde projectomgevingsvergunning naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van gemeente Zevenaar, Postbus 10, 6900 AA Zevenaar. Voor mondelingen zienswijzen en reacties kan een afspraak worden gemaakt met meneer B. Heijneman, tel: (0316) – 595111.

Zevenaar, 5 januari 2023

 

Naar boven