Bestemmingsplan Sprongenloet 9 / Broekpolderlaan te Honselersdijk

Naam : Sprongenloet 9 / Broekpolderlaan te Honselersdijk

Soort plan : Wijzigingsplan

Status : 03-03-2023 Gewijzigd vastgesteld

Publicatiedatum : 16 maart 2023

Reactietermijn : vrijdag 17 maart 2023 t/m vrijdag 28 april 2023

Nummer : NL.IMRO.1783.abp00000013w154-VA01

Artikel : 3.9a Wet ruimtelijke ordening

Omschrijving

Er is een verzoek ingediend om een gedeelte van het perceel langs de Broekpoldenlaan/Sprongenloet te wijzigen van de bestemming 'Agrarisch-Glastuinbouw' naar de bestemming 'Wonen'. Deze gronden worden gebruikt voor 3 uitplaatskavels.De bestaande bedrijfswoningen Sprongenloet 9 en Molenbroeklaan 7 worden gesloopt en uitgeplaatst naar de gronden langs de Broekpolderlaan, het plangebied.Het Wijzigingsplan is gewijzigd vastgesteld ten opzichte van het eerder ter inzage gelegde ontwerp. De wijzigingen staan aangegeven in de Staat van wijzigingen die onderdeel uitmaakt van het besluit.

Wilt u het plan bekijken?

U kunt plan en de bijlagen bekijken via gemeentewestland.nl/ruimtelijke-plannen of via ruimtelijkeplannen.nl. Ook kunt u een afspraak maken om de stukken elektronisch (op een scherm) in te zien bij het Omgevingscontactcentrum. U belt hiervoor 14 0174.

Wilt u reageren op het plan?

U kunt als belanghebbende schriftelijk beroep indienen binnen de reactietermijn bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Voorlopige voorziening

Indien u beroep heeft ingesteld kunt u een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het plan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven