Aanvraag vergunning voor het verplaatsen van jeugd ontmoetingsplek (Jop), Willem van den Berghstraat 1a, 7041CW 's-Heerenberg

De gemeente Montferland heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor het verplaatsen van jeugd ontmoetingsplek (Jop) op locatie Willem van den Berghstraat 1a, 7041CW 's-Heerenberg. Het betreft de volgende activiteit(en):

  • het bouwen van een bouwwerk.

De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer Z2023-00000228.

Waarom publiceert de gemeente Montferland dit bericht?

Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente Montferland aangevraagd om toestemming te krijgen. Met dit bericht laat de gemeente Montferland u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.

Wanneer neemt de gemeente Montferland een besluit over de aanvraag van de vergunning?

De gemeente Montferland heeft de aanvraag voor een vergunning ontvangen op 7 maart 2023. Als de vergunning wordt verleend, publiceert de gemeente Montferland een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.

Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning?

U kunt nu alvast de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u bellen met de gemeente Montferland. Dit kan via het telefoonnummer 0316-291391 en kiezen voor optie 3.

Naar boven