Ontwerpbesluit hogere waarde Wet Geluidhinder, Aasterbergerweg 74C Echt

Burgemeester en Wethouders van Echt-Susteren maken bekend dat zij voornemens zijn een hogere waarde vast te stellen voor twee woningen vanwege wegverkeerslawaai, als bedoeld in artikel 83 van de Wet geluidhinder.

De woningen zijn gelegen op de percelen aan de Aasterbergerweg 74C in Echt. Het betreft één nieuw te realiseren woning, en de verbouwing van de bestaande schuur tot een woning. Voor het plan wordt het bestemmingsplan herzien en wijzigt de bestemming van het perceel van agrarisch naar wonen.

Het ontwerpbesluit alsmede de overige relevante stukken liggen vanaf 10 maart 2023 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis van Echt-Susteren bij de receptie in de publiekshal, Nieuwe Markt 55 te Echt. Gedurende deze termijn kunnen door belanghebbenden ten aanzien van het ontwerpbesluit schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen worden ingebracht. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan Burgemeester en Wethouders van Echt-Susteren, Postbus 450, 6100 AL Echt.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient u tijdig telefonisch een afspraak te maken voor overleg via telefoonnummer 0475-478 478.

Echt-Susteren, 9 maart 2023

Naar boven