Ontwerpbestemmingsplan “2 woningen Aasterbergerweg 74c/ong. te Echt”

Dit ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op het verkrijgen van een bouwtitel voor 2 woningen op de percelen gelegen aan de Aasterbergerweg 74c te Echt, kadastraal bekend als gemeente Echt sectie AC nummers 792 en 1025. De ter plaatse bestaande schuur op perceelnummer 792 zal worden verbouwd tot een grondgebonden woning en één nieuwe woning wordt gerealiseerd.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf 10 maart 2023 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis tot en met 21 april 2023, Nieuwe Markt 55 te Echt. Het plan is in te zien tijdens de openingstijden van het gemeentehuis. Daarnaast kan het bestemmingsplan via de website van de gemeente Echt-Susteren (www.Echt-Susteren.nl) en de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl ingezien worden.

Gedurende deze termijn bestaat voor een ieder de mogelijkheid om zowel schriftelijke als mondelinge zienswijzen in te dienen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden ingediend bij de gemeenteraad van Echt-Susteren, postbus 450, 6100 AL Echt, onder vermelding van “ontwerpbestemmingsplan ”2 woningen Aasterbergerweg 74c/ong. te Echt”.

De zienswijzen dienen voorzien te zijn van een duidelijke en volledige vermelding van naam, adres en motivering. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kan contact opgenomen worden met team Ruimtelijk Domein (0475-478 478).

Na afloop van de zienswijzenprocedure zal de gemeenteraad een standpunt innemen over de ingediende zienswijzen en een besluit nemen over de vaststelling van het bestemmingsplan.

Echt-Susteren, 9 maart 2023

Dr. J.W.M.M.J. Hessels, burgemeester.

Drs. G. W. T. van Balkom, secretaris.

Naar boven