Kennisgeving besluit Ambtshalve wijzigen voorschriften omgevingsvergunning Verbindingsweg 31 te Nes (Ameland). (Uitgebreide procedure)

Burgemeester en wethouders van de gemeente Ameland hebben op 2 maart 2022 een besluit genomen voor het ambtshalve wijzigen van de omgevingsvergunning van 21 april 2009 van het overslagstation en milieustraat Ameland.

Reden voor de wijziging is het landelijk afvalbeheersplan 3 (LAP3) dat per 28 december 2017 in werking is getreden. Er zijn geen zienswijzen ingediend tegen het ontwerpbesluit. Het besluit is niet gewijzigd ten opzichte van het eerder gepubliceerde ontwerpbesluit.

Locatie: Verbindingsweg 31 te Nes (Ameland)

Tegen het besluit kan t/m 15 april 2022 beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State door belanghebbenden:

  • 1.

    die zienswijzen hebben ingediend over het ontwerpbesluit

  • 2.

    aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingediend over het ontwerpbesluit.

Tijdens de beroepstermijn ligt het besluit ter inzage op het gemeentehuis aan de Jelmeraweg 1, 9162 EA Ballum.

Voor inlichtingen neemt u contact op met de FUMO, e-mail waboloket@fumo.nl of tel. 0566-750300. Bezoekadres: J.W. de Visserwei 10, 9001 ZE te Grou.

Bezwaar- en beroepschriften moeten bevatten: naam en adres, het kenmerk van het betreffende besluit, motivering, datum en ondertekening.

Beroepsschriften kunt u sturen naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

 

Naar boven