Terinzagelegging ontwerp Facetbestemmingsplan Recreatie, Bergen NH

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bergen (NH) geven op grond van artikel 3.8 eerste lid Wet ruimtelijke ordening (Wro) kennis van het feit dat vanaf vrijdag 4 maart het ontwerp van de volgende besluiten voor 6 weken ter inzage ligt:

  • het Facetbestemmingsplan Recreatie Bergen NH;

  • de op het ontwerpbesluit betrekking hebbende stukken die redelijkerwijs nodig zijn voor een beoordeling van dit ontwerp.

Waar en wanneer kunt u stukken inzien?

Het ontwerpbesluit, is met ingang van vrijdag 4 maart 2022 in te zien in het gemeentehuis van Bergen (NH), Jan Ligthartstraat 4, 1817 MR Alkmaar. Tevens zullen de stukken, die zien op een plan in de zin van hoofdstuk 3 Wro dat ziet op een verbod tot het oprichten van nieuwe recreatieparken, een vereenvoudiging van de regels rond permanente bewoning van recreatiewoningen en juridische verankering van de toeristische verhuur, op de website van de gemeente Bergen (www.bergen-nh.nl) worden geplaatst. Wilt u de besluiten fysiek inzien? Dit kan alleen op afspraak. Wij vragen u contact op te nemen via telefoonnummer 072 – 888 0000 of via e-mail: info@bergen-nh.nl. Vanwege de maatregelen tegen het coronavirus zijn de openingstijden van het gemeentehuis beperkt. Het besluit is ook in te zien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Hoe kunt u reageren?

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder naar aanleiding van het ontwerpbesluiten schriftelijk een zienswijze naar voren brengen bij het college. Uw schriftelijke zienswijze kan worden gericht aan het college van Bergen, Postbus 175, 1860 AD Bergen. Wij verzoeken u boven aan de brief te vermelden ‘zienswijze op ontwerp Facetbestemmingsplan Recreatie, Bergen NH’. Voor de zienswijzen geldt, dat gemotiveerd moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan de reactie betrekking heeft.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Team Plannen en Projecten van de gemeente Bergen (NH), tel. 072 – 888 0000 of via e-mail: info@bergen-nh.nl.

Bergen (NH), 4 maart 2022

Naar boven