Vastgesteld bestemmingsplan “Well herziening 2021, Wellsedijk 26” (BP1228)

De gemeenteraad heeft dit bestemmingsplan op 24 februari 2022 gewijzigd vastgesteld.

Dit bestemmingsplan maakt de bouw van maximaal vijf woningen (1 vrijstaande woning, een boven- een benedenwoning, een hoekwoning en een tussenwoning) op de locatie Wellsedijk 26 te Well mogelijk. De locatie is kadastraal bekend als gemeente Ammerzoden, sectie H, nummers 1271, 1272 en 1273.

Het perceel wordt opgeknipt in drie delen. Het middelste deel met de bestaande woning blijft behouden. Ten westen van deze woning wordt een perceel gecreëerd voor één nieuwe vrijstaande woning. Ten oosten van de bestaande woning worden vier woningen gerealiseerd, bestaande uit twee rijwoningen en een boven- en benedenwoning op de zuidelijke hoek.

Het vastgestelde bestemmingsplan is ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan (gedeeltelijk) gewijzigd. Deze wijzigingen hebben met name betrekking op de definitie van peil.

Inzien

Van 9 maart 2022 tot en met 20 april 2022 ligt het vastgestelde bestemmingsplan en de daarbij horende stukken tijdens de openingstijden voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis aan de Kerkstraat 45 in Kerkdriel.

U kunt het bestemmingsplan ook vinden op;

 

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0263.BP1228-VG01

Niet mee eens?

Bent u het niet eens met dit besluit? Dan kunt u daartegen schriftelijk beroep instellen. U stuurt uw beroepschrift binnen de beroepstermijn naar de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. De beroepstermijn is zes weken en begint op de dag na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd en loopt in dit geval van 10 maart 2022 tot en met 20 april 2022. Vermeld altijd de redenen van uw beroep en stuur een kopie van het besluit mee.

De mogelijkheid van beroep bestaat in ieder geval als u belanghebbende bent bij het besluit. Als u géén belanghebbende bent, dan gelden aanvullende voorwaarden, te weten:

- tijdens de voorbereidingsprocedure mocht een ieder zienswijzen indienen, en;

- u heeft ook van de mogelijkheid gebruik gemaakt om een zienswijze in te dienen. Heeft u dat niet gedaan, dan kunt u alleen een beroepsschrift indienen als het niet uw schuld is dat u geen zienswijze heeft ingediend.

Dit besluit treedt in werking na afloop van de beroepstermijn, ook als u beroep instelt. Als u dit niet wilt, vraag dan de Voorzieningenrechter een voorlopige voorziening te treffen. U stelt hiervoor een verzoekschrift op. Dit kan alleen als u ook beroep heeft ingesteld en uw zaak spoed heeft. Dit verzoekschrift richt u aan de Voorzieningenrechter van de Raad van State.

Het instellen van beroep en het indienen van een verzoekschrift kan ook digitaal. Kijk op de site https://loket.raadvanstate.nl/digitaal-loket/ voor de voorwaarden. U moet wel rekening houden met kosten (griffierecht).

Meer informatie

Bel (14 0418) of mail (info@maasdriel.nl) de gemeente en vraag naar D. van Lienden.

Naar boven