Rectificatie - Vastgesteld bestemmingsplan ‘Tankstations Oostelijke Randweg en Wijnbergseweg 39-41 - 2019’ (gemeente Doetinchem)

 

Rectificatie

Op 28 juli 2021 is in het gemeenteblad het vastgestelde bestemmingsplan ‘Tankstations Oostelijke Randweg en Wijnbergseweg 39-41 - 2019’ bekend gemaakt. Dit is te vinden onder bekendmakingsnummer gmb-2021-246477. Bij het invoeren van de metadata is een verkeerde keuze gemaakt. Daardoor is de bekendmaking van 28 juli 2021 niet te zien bij het bestemmingsplan op www.ruimtelijkeplannen.nl. Dat wordt met de rectificatie gecorrigeerd.

 

Hieronder volgt een integrale herhaling van de oorspronkelijke bekendmaking voor voornoemd bestemmingsplan:

Bekendmaking

Vanaf 29 juli 2021 ligt het vastgestelde bestemmingsplan ‘'Tankstations Oostelijke Randweg en Wijnbergseweg 39-41 - 2019'’ en de daarop betrekking hebbende stukken zes weken ter inzage.

Dit bestemmingsplan betreft het saneren van de planologische mogelijkheid voor een tankstation met lpg aan de Wijnbergseweg 39-41, en het mogelijk maken van een tankstation met lpg aan de Oostelijke Randweg. Daarnaast wordt een deel van de aangrenzende gronden, omgezet van de bestemming ‘Agrarisch’ naar de bestemming ‘Natuur’.

 

Bestemmingsplan vastgesteld

De gemeenteraad heeft het bestemmingsplan zoals dat als ontwerp ter inzage heeft gelegen, gewijzigd vastgesteld in zijn vergadering van 8 juli 2021.

De wijzigingen zijn weergegeven in de Nota van wijzigingen.

Het raadsbesluit ligt eveneens ter inzage.

 

Bestemmingsplan inzien

U kunt het plan op de volgende manieren inzien:

• op papier in de gemeentewinkel;

• digitaal via www.ruimtelijkeplannen.nl;

• in PDF-vorm op bestemmingsplan.doetinchem.nl.

 

Beroep

Een belanghebbende kan binnen de gestelde termijn (t/m 8 september 2021) tegen het vaststellingsbesluit schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage.

Om beroep in te stellen moet u uw zienswijze kenbaar hebben gemaakt tijdens de ontwerpfase van de bestemmingsplanprocedure. Heeft u dat niet gedaan, dan kunt u alleen beroep aantekenen tegen wijzigingen die de gemeenteraad heeft aangebracht ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan.

Een beroep heeft geen schorsende werking. Dit betekent dat het besluit van de gemeenteraad in principe in werking treedt daags na afloop van bovengenoemde beroepstermijn. Als binnen de beroepstermijn door de indiener van een beroep een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

 

Kosten

Voor zowel beroep als verzoek om voorlopige voorziening moet de indiener griffierecht betalen.

Voor de hoogte van de bedragen kunt u de website van de Raad van State raadplegen via www.raadvanstate.nl/bestuursrechtspraak/. Hier vindt u ook meer informatie over de beroepsprocedure.

 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeentewinkel, tel. (0314) 377 377.

Naar boven