Vastgesteld bestemmingsplan “Den Ham PH Grotestraat 47”

 

Burgemeester en wethouders van Twenterand maken bekend dat de gemeenteraad op 15 februari 2022 het volgende bestemmingsplan heeft vastgesteld, te weten:

Den Ham PH Grotestraat 47

De partiële planherziening heeft ten doel om het kantoor van Stijlgenoten uit te breiden. Het identificatienummer van het bestemmingsplan is NL.IMRO.1700.201913BPDHPH-vas1.

 

Ten opzichte van het ontwerpplan zijn bij de vaststelling van het plan enkele wijzigingen aangebracht. De wijzigingen zijn:

De bouwregels voor gebouwen als bedoeld in artikel 3.2.2 van het plan zijn gewijzigd van 6 meter naar 3 meter. Tevens is de positionering van het bouwvlak op geringe wijze aangepast.

In de toelichting is de kennelijke verschrijving ten aanzien van de positie van de uitweg aangepast naar de Smitstraat.

Aan de regels is artikel 3.5.1 toegevoegd, inhoudende een voorwaardelijke verplichting ten aanzien van het aanleggen en instandhouden van het nieuw opgenomen landschapsinrichtingsplan in bijlage 1 van de regels. Tevens is er met artikel 3.6.1 een binnenplanse afwijking opgenomen in het plan.

 

Ter inzage legging

Het plan ligt ter inzage vanaf donderdag 3 maart 2022.

U kunt het bestemmingsplan digitaal inzien via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan is eveneens digitaal in te zien via www.twenterand.nl/digitaalinzien.

TIJDELIJKE MAATREGEL TER VOORKOMING VAN VERSPREIDING COVID-19.

Eventuele stukken kunt u op aanvraag digitaal ontvangen. Wij verzoeken u telefonisch contact op te nemen met het vermelde telefoonnummer van het gemeentehuis zodat wij uw specifieke verzoek kunnen behandelen.

Het is op dit moment niet mogelijk om de stukken op het gemeentehuis in te zien.

Beroepsmogelijkheden

Van vrijdag 4 maart 2022 tot en met donderdag 14 april 2022 kunnen belanghebbenden tegen het bestemmingsplan beroep instellen. Verder kunnen ook niet-belanghebbenden die bij het ontwerpbestemmingsplan hun zienswijzen kenbaar hebben gemaakt tegen het bestemmingsplan beroep instellen.

Het beroep moet schriftelijk worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA DEN HAAG. Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven