Vastgesteld wijzigingsplan 'Leropperweg 21 Sint Odiliënberg'

Burgemeester en wethouders van Roerdalen maken bekend dat het wijzigingsplan ‘Leropperweg 21 Sint Odiliënberg’ ongewijzigd is vastgesteld.

Inzage en raadplegen

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt met de bijbehorende stukken vanaf 25 februari 2022 voor 6 weken ter inzage bij het Servicepunt Roerdalen. De planstukken zijn ook elektronisch te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl onder de codering: NL.IMRO.1669.WPODL2021LEROPWG21-VG01

Aangepaste procedure

In het kader van de corona-richtlijnen is er een aangepaste procedure voor het inzien van stukken:

U stuurt een mail naar info@roerdalen.nl met daarin het verzoek om de betreffende stukken te mogen ontvangen ter inzage. Deze worden dan per mail aan u toegezonden.

Beschikt u niet over de mogelijkheid om stukken digitaal te ontvangen?

Dan kunt u telefonisch een afspraak maken om het plan bij het Servicepunt Roerdalen te komen inzien. U kunt contact opnemen met Bram Schreurs van het team Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling, telefoon: (0475) 538 888.

Het plan

Het wijzigingsplan ‘Leropperweg 21 Sint Odiliënberg’ voorziet in het wijzigen van de bestemming ‘Argrarisch met waarden - Landschapswaarden - 1’ naar ‘Wonen - Buitengebied’. De voormalige agrarische bedrijfswoning mag daarmee gebruikt worden voor burgerbewoning.

Beroep instellen

Op grond van artikel 6:7 van de Algemene wet bestuursrecht kan er vanaf 25 februari 2022 gedurende 6 weken beroep worden ingesteld tegen het vaststellingsbesluit. Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Een beroepschrift kunt u indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het beroepschrift bevat in ieder geval uw naam, adres, de dagtekening, een omschrijving van het (onderdeel van het) besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep. Aan deze procedure zijn griffiekosten verbonden. Het instellen van beroep schorst de werking van het vastgestelde bestemmingsplan niet.

Inwerkingtreding

Het bestemmingsplan treedt in werking daags na het aflopen van de inzagetermijn.

Voorlopige voorziening

Om de werking van het wijzigingsplan (gedeeltelijk) te schorsen kan een belanghebbende tijdens de beroepstermijn gelijktijdig met of na het instellen van beroep, een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Een verzoek om voorlopige voorziening moet dezelfde gegevens bevatten als het beroepschrift. Tevens moet u het spoedeisende belang aangeven. Ook bij een verzoek om een voorlopige voorziening wordt griffierecht in rekening gebracht.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bram Schreurs van het team Ruimtelijke en Economische ontwikkeling via telefoonnummer (0475) 538 888.

Naar boven