Gemeente Beesel - Verleende omgevingsvergunning milieu en bouw Sint Lambertusdijk 2a, 5953 TH Reuver

Burgemeester en wethouders van Beesel maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, een omgevingsvergunning milieu en bouw hebben verleend aan:

RoSa B.V., Pratwinkel 17 5991 NP Baarlo voor het veranderen van de inrichting en het (ver)bouwen van een bouwwerk met betrekking tot de inrichting Sint Lambertusdijk 2a, 5953 TH Reuver. Het betreft een aanvraag om een revisievergunning.

De aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken liggen van 24 februari 2022 tot en met 6 april 2022 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1, Reuver bij de klantenbalie.

 

De beschikking is ten opzichte van de ontwerpbeschikking niet gewijzigd.

 

Tegen deze beschikking kan, op grond van de Algemene wet bestuursrecht, beroep worden ingesteld door belanghebbenden en een ieder die zienswijzen tegen de ontwerp beschikking heeft ingebracht.

 

Reuver, 8 februari 2022

het college van burgemeester en wethouders

 

Beroep

Een beroepschrift moet binnen 6 weken na bekendmaking van het besluit worden ingediend bij de Rechtbank Limburg, Postbus 950, 6040 AZ Roermond.

 

Een beroep schorst de werking van een besluit niet. Daarvoor moet u een verzoek om een voorlopige voorziening richten tot de voorzieningenrechter van de Rechtbank Limburg, sector Bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ Roermond.

Naar boven