gemeente Brummen - Ontwerpwijzigingsplan "Stuijvenburchstraat 143" en ontwerpbesluit hogere grenswaarde geluid

Burgemeester en wethouders van Brummen maken, gelet op artikel 3.6 jo. artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat zij op 15 februari 2022 hebben ingestemd met het ontwerpwijzigingsplan “Stuijvenburchstraat 143”.

Het ontwerpwijzigingsplan voorziet in de toevoeging van 2 appartementen op de 1ste en 2de verdieping, op grond van een wijzigingsbevoegdheid in het vigerende bestemmingsplan “Eerbeek”. De woningen zijn gelegen boven horecagelegenheid Stuyv Inn.

Het college van burgemeester en wethouders zijn ten behoeve van dit wijzigingsplan voornemens om voor de bouwmogelijkheid van een tweetal woningen en één bestaande woning in het plangebied, op grond van artikel 110a Wet geluidhinder, een hogere waarde dan de voorkeursgrenswaarde vast te stellen vanwege industrielawaai.

Inzagetermijn

Analoog

Het ontwerpwijzigingsplan, ontwerp hogere waardenbesluit en de bijbehorende stukken liggen vanaf dinsdag 22 februari 2022 en met maandag 4 april 2022, tijdens openingstijden, ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis (Engelenburgerlaan 31, Brummen).

Digitaal

Het ontwerpwijzigingsplan en on het ontwerp hogere waardenbesluit en bijbehorende stukken is tevens digitaal in te zien op de gemeentelijke website www.brummen.nl (onder Inwoner en ondernemer / Bouwen en Wonen / Bestemmingsplannen / Bestemmingsplannen in procedure) en op de website www.ruimtelijkeplannen.nl via onderstaande link:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0213.BPEECE510000-on01

Zienswijze

Gedurende bovengenoemde inzagetermijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze omtrent het ontwerpwijzigingsplan kenbaar maken bij de het college van burgemeester en wethouders (Postbus 5, 6970 AA te Brummen). Belanghebbenden kunnen gedurende bovengenoemde termijn schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen omtrent het ontwerp hogere waarde besluit bij het college van burgemeester en wethouders (Postbus 5, 6970 AA te Brummen).

Vragen?

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer R. Nooteboom, adviseur RO procedures, via telefoonnummer (0575) 568 562 of per mail op r.nooteboom@brummen.nl. Tijdig ingediende zienswijzen zullen worden betrokken bij de definitieve besluiten.

Naar boven