Gemeente Beesel - Verleende omgevingsvergunning tijdelijke laad- en loswal en tijdelijk werkterrein met gronddepot te Beesel

Op 11 februari 2022 is Mourik Infra B.V. te Echt de omgevingsvergunning verleend voor het binnenplans afwijken van het bestemmingsplan, het bouwen, en het uitvoeren van een werk, geen bouwwerk zijnde, of van werkzaamheden voor het realiseren van een tijdelijke laad- en loswal en een tijdelijk werkterrein met gronddepot, ten behoeve van het project ‘Dijkverbetering Beesel’ op percelen kadastraal bekend gemeente Beesel, sectie A, nummer 2453 (ponton) en sectie A, nummer 3469 en sectie M, nummers 133, 185 en 195 (werkterrein met gronddepot), plaatselijk bekend nabij de Ervenweg te Beesel (besluit verzonden 11-02-2022).

Inzage en inwerkingtreding

De verleende omgevingsvergunning ligt gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage aan de klantenbalie van het gemeentehuis in Reuver. De verleende omgevingsvergunning treedt in werking met ingang van de zevende week na de dag waarop zij is bekendgemaakt.

Bezwaarclausule

Als u het niet eens bent met dit besluit en u bent belanghebbende, dan kunt u binnen 6 weken na de verzenddatum van dit besluit, een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Beesel, Postbus 4750, 5953 ZK in Reuver. Het bezwaarschrift moet zijn ondertekend en bevat uw naam, adres, dagtekening, het besluit waartegen het gericht is en de reden waarom u bezwaar maakt.

Voorlopige voorziening bezwaar

Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van een besluit niet. Als u een spoedeisend belang heeft en u bent belanghebbende, kunt u een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter, Postbus 950, 6040 AZ in Roermond. Voor een procedure bij de Rechtbank moet u griffiegeld betalen.

Beesel, 23 februari 2022

 

Naar boven