Ter inzage legging ontwerpbesluit alcoholvergunning op grond van de Alcoholwet voor HSV hondenschool De Streek, De Gouw 19a in Bovenkarspel

De burgemeester van Stede Broec maakt bekend dat op 29 augustus 2019 is ingediend een aanvraag voor een alcoholvergunning van HSV hondenschool De Streek voor de kantine op het adres De Gouw 19a, 1611 BS Bovenkarspel.

Ter inzage legging

Op de voorbereiding van een beslissing op een aanvraag om een alcoholvergunning op grond van de Alcoholwet voor een para-commerciële instelling is de uniforme voorbereiding procedure van toepassing (afd. 3.4 Algemene wet Bestuursrecht).

Dit betekent dat een ontwerpbesluit van het te nemen besluit met ingang van 7 februari 2022 tot 21 maart 2022 ter inzage ligt op het gemeentehuis Stede Broec tijdens de openingstijden. De stukken zijn ook te raadplegen via www.stedebroec.nl.

Mogelijkheid om een zienswijze te geven

Belanghebbenden kunnen een zienswijze (bij voorkeur schriftelijk) indienen tijdens de periode dat het ontwerpbesluit van de Alcoholvergunning ter inzage ligt. Dit doet u door een brief te sturen aan de burgemeester van Stede Broec, Postbus 20, 1610 AA.

Een tijdig ingediende zienswijze wordt betrokken bij het nemen van een besluit op de aanvraag van een alcoholvergunning.

Naar boven