VOORAANKONDIGING Bestemmingsplan Fruittuin Venhuizen

Burgemeester en wethouders van Drechterland maken het volgende bekend.

 

Bestemmingsplan

Er wordt een nieuw bestemmingsplan voorbereid voor de gronden achter Westeinde 5-5a te Venhuizen (perceelnummer G5226). Hier staat nu het voormalige gemeentehuis met omliggende gronden. Er is een plan om het achterste gedeelte van het voormalige gemeentehuis te slopen en het perceel te herstructureren, zodat twee woongebouwen met parkeerplaatsen kunnen worden gerealiseerd. Hiervoor is een nieuw bestemmingsplan nodig. De panden Westeinde 3, 5 en 5a, gelegen aan de straat, maken geen onderdeel uit van de ontwikkeling.

 

Vooraankondiging

Deze publicatie is slechts een vooraankondiging. Het is nog niet mogelijk te reageren op het nieuwe bestemmingsplan. Er zijn op dit moment nog geen stukken die u kunt inzien. Onafhankelijke instanties zullen nog niet gevraagd worden om advies uit te brengen over het voorbereiden van het bestemmingsplan.

 

Ontwerpbestemmingsplan

Zodra het ontwerp van het bestemmingsplan is opgesteld, zal het voor iedereen ter inzage worden gelegd. Dit wordt afzonderlijk bekend gemaakt. Tegen het ontwerpbestemmingsplan kan iedereen zijn of haar zienswijzen indienen.

 

Iedere fase van de bestemmingsplanprocedure zal afzonderlijk bekend worden gemaakt. Alle (ontwerp)bestemmingsplannen kunt u vinden op de websites www.officielebekendmakingen.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl

 

Wetten

Artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) is op deze vooraankondiging van toepassing.

 

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een medewerker van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer: 0228-352352.

 

Naar boven